SZAKÉRTŐ KOLLÉGA SEGÍT

szerzői jogi ügyben

„I get by with
a little
help from my friends!
(Joe Cocker)

Támogatás nyújtása

ügyvéd kollégáknak

Rám számíthatsz, ha szerzői jogi ügyben kell gyors segítség!

Jó tanács kollégáknak: menj biztosra, szerzői jogi ügyben vonj be szakértő kollégát!

A szerzői jog, a szellemi alkotások joga, a védjegyjog speciális szakterület. Ha általános ügyvédi praxist folytatsz, nem találkozol naponta ilyen ügyekkel.

Mégis elképzelhető, hogy az állandó ügyfelednek most lesz szerzői jogi kérdése, és a megszokott magas minőségben választ vár Tőled. Máskor egy jogvitának lesz szerzői jogi vetülete, vagy egy olyan projektben nyújtasz képviseletet, ahol meg kell vizsgálni a szerzői jogi kérdéseket.

Ilyenkor Te döntesz. Vagy felkutatod a válaszokat, bújod a kommentárt és a szakcikkeket, és elmerülsz a szerzői jog mélységeiben. Vagy leegyszerűsíted az életed, és bevonsz egy szerzői jogban jártas kollégát.

Te hogy döntesz?

Segítség kollégáknak

Naponta segítek kollégáknak szerzői jogi ügyekben. Ők egyrészt hazai ügyvédek, akiknek szerzői jogi ügyekben – akár az egész ügy során, vagy egy-egy részkérdésben – adok állásfoglalást, írok peres beadványt vagy szerződést. Másrészt külföldi kollégáknak is dolgozom, akiket olyan ügyfél bízott meg, aki Magyarországra átnyúló olyan szolgáltatást nyújt, aminek tárgya zenei, irodalmi, más szerzői mű, adatbázis, egyéb kapcsolódó jogi teljesítmények, és ami egy magyar ügyvéd támogatását igényli.

A kollégákkal könnyen megértjük egymást. A jogi támogatást nem a kályhától kezdem, hanem hatékonyan „belecsapunk” a megoldáskeresés közepébe.

Ha nem akarod nulláról most megtanulni a szerzői jog rejtelmeit, hatékony, és gyors válaszokat szeretnél, én szívesen segítek!

Szaktudás, rugalmasság, hatékonyság

Az együttműködést meg tudjuk kezdeni már egy online találkozást követően.

Ezután rugalmasan abba a kérdésbe vonsz be, amibe szeretnéd, akkor, amikor szükséged van rám, és úgy, ahogy neked a leghatékonyabb.

Menj biztosra, szerzői jogi ügyben vonj be szakértő kollégát!

Menj biztosra, szerzői jogi ügyben vonj be szakértő kollégát!

Nem ismersz még?
Nézd meg a szerzői jogos videóim!

Rólam mondták

Tégy egy próbát!

Jelentkezz be egy bemutatkozó beszélgetésre.

MIÉRT ÉN VAGYOK A LEGJOBB VÁLASZTÁS?
0 +
év tapasztalat
0
év munkatapasztalat
az Artisjusnál
0 +
szerzői jogi témájú cikk, bejegyzés, YouTube videók

Szerzői jogi témájú
sajtómegjelenéseim válogatása

Menj biztosra, szerzői jogi ügyben vonj be szakértő kollégát!