Hogyan tudod a lakásod biztonságosan kiadni, akár külföldi bérlők számára, és ezáltal maximalizálni a bevételed a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére?

👉 MINDENRE KITERJEDŐ BÉRLETI SZERZŐDÉSSEL! 👈

🍂 ŐSZI AKCIÓ 2020. november 30-ig! 🍂

Miért van NEKED is szükséged egy mindenre kiterjedő bérleti szerződésre?

Van egy lakásod, ami üresen áll. Benne van életed megtakarítása, a családi örökséged, talán még fizeted utána a lakáshitelt.

☝️ Tudod, hogy be kellene fektetned.

Már gondolkodtál a kiadáson, de ezer dolog tart vissza. A jelenlegi helyzet a világjárvánnyal kétségbe ejt. Nehezen találsz bérlőt, olyat pedig pláne nem, akiben meg is bíznál.

Tartasz tőle, hogy kárt okoznak, amit nem térítenek meg. Azonban a bevételre mindennél jobban szükséged van.

🤗 Ne félj kiadni a lakásod! Én ebben segítek.

Hirdesd meg egy tucat közösségi média csoportban, találd meg a bérlőd, majd bízz meg engem a szerződés előkészítésével! 

📝 Neked ennyi a dolgod.

Egy jó bérleti szerződés nem csak egy darab papír, hanem életed befektetésének írásbeli, részletes, hivatkozható rögzítése. Egy jogi és praktikus iránymutatás, ami hosszú távon segít téged a bevételed biztosításában. 

⚖️ A bérleti szerződés egy tartós jogviszony.

Nem csak az aláíráskor fontos, hogy „jó legyen”, hanem végig, amíg a szerződés tart! Ezért ELŐRE gondolni kell a lehetséges változásokra, kockázatokra, a járványhelyzet változásaira.  

😷 Járványhelyzet van, helló!

Ez mindezen nem változtat. A felek szerződésben tudják rendezni, hogyan telepítik ennek kockázatát. Te csak azzal foglalkozz, hogy megtaláld a bérlőd. A szerződés részét pedig bízd rám. 

Amiben ÉN tudok NEKED segíteni:

☑️ Személyre szabott, a lakás egyedi jellemzőit és a felek igényeit tükröző bérleti szerződést írok neked. Ez a Te lakásodra írt szerződés lesz.

☑️ Biztosítékokkal bástyázom körbe a bérlők kötelezettségeit (bérleti díj és más díjfizetés, kiköltözés), hogy ezekre később könnyen tudj hivatkozni és tudd azokat érvényesíteni.

☑️ A folyamat során jogi tanáccsal látlak el. Minden kérdésedre választ találunk.

☑️ Külföldi bérlők esetén kétnyelvű szerződést készítek. Segítek velük szót érteni.

☑️ Igény esetén biztosítom a helyszínt a szerződés aláírásához, részt veszek a tárgyalásokon, a szerződést ellenjegyzem, a közjegyző előtti kötelezettségvállalást előkészítem stb.

☑️ További lényeges dokumentumokkal látlak el (birtokbaadási checklist).

Milyen VÁLTOZÁST fog hozni, ha lesz ÍRÁSBELI bérleti szerződésed?

Világos jogi helyzet

Miután tisztáztad a kényes kérdéseket, nyugodtan adhatod ki a lakásod

Biztonság és profimaximalizálás akár évekre előre

A teljes bérleti jogviszony alatt hagyatkozhatsz a szerződésre

Felelősségre vonás

Károkozás esetén a bérlő számonkérése könnyebb, a szerződés megszűnése esetére a volt bérlő kiköltözése biztosított

Most biztos azt gondolod, hogy...

És hányan panaszkodtak közülük utána arról, hogy futottak a bérlőik után, mert nem fizettek bérleti díjat, vagy kárt tettek a lakásban? Vagy arról, hogy a bérlők megmakacsolták magukat, és nem költöztek? És azt hányan hangoztatják, hogy ezek után soha többet nem adják bérbe a lakásukat? – Ezeket Te el tudod kerülni! 

Ki kell ábrándítsalak. A NAV látóterébe akár egy hirdetés is eljuttathat. Ha a lakáskiadást üzleti modellként használod, nem éri meg bujkálni. Profitot azzal tudsz növelni, ha jó szerződést használsz, és nem azzal, ha az adófizetést elsumákolod.

Egy átfogóan szabályozott, a rendszeres fizetést biztosító, a károkozás lehetőségét csökkentő szerződés Téged segít. Ezen túl a lakás felújításának a költségei csökkentik az adóalapod, és más adócsökkentési lehetőséget is igénybe tudsz venni. – Nem érdemes svarcban csinálni! 

De nagyon hasznos tud lenni! Előzetes kockázatértékelés, egyedi igényfelmérés, jövőbeli események szerződéses kezelése… jó szerződést írni MŰVÉSZET. – Ezt nem tudod netről letöltött mintával helyettesíteni. 

Tudod mi az igazán drága? Az üresen álló lakásod, ami nem hoz bevételt, mert nem adod ki. A kár, amit a lakásodban tesz a bérlő, ha nem fizeti meg. Az idegeskedés, amikor nem tudod kitenni a nem fizető bérlőid. Az időd, amit ügyintézéssel, telefonálgatással, tanácskéréssel töltesz, amikor már megvan a baj, és nem tudsz egy írásos megállapodásra hagyatkozni.

Valójában ennél sokkal olcsóbban mindezt előre el tudod kerülni. Szerinted megéri?

Sajnálom, ha sokba került az ingatlanközvetítő. Talán máshogy is dönthettél volna. Gondolj bele: ma már egy kevés időráfordítással az interneten magad is hatékonyan meg tudod hirdetni a lakásod, hiszen számtalan oldal, közösségi média felület, csoport ingyen áll a rendelkezésedre.

Viszont nincs az az interneten talált szerződésminta, ami minden egyedi problémád kezeli, figyelemmel van a lakás sajátosságaira, és évekre előre biztonságot ad neked. – Szerinted melyik szolgáltatásra van valóban nagyobb szükséged?

Ez nem így van. Az idegen nyelv és a külföldi állampolgárság a bérbeadás során nem akadály. Kétoszlopos szerződés mindkét fél igényeit kielégíti. Angol és német nyelven folyékonyan beszélek, de igény szerint más nyelvet is választhattok. Ha szeretnéd, a tárgyalások során is jelen tudok lenniés segíthetlek a megállapodásban

Az pont elég lesz. Az adatbekérő beérkezésétől a szerződés elkészítéséig vállalom, hogy max. 1 hét fog eltelni

Ki vagyok én, és miért engem bízz meg?

🖊️ Hiszek a szerződés erejében

Engem dr. Fodor Klaudia Franciskának hívnak, és évek óta foglalkozom gazdasági joggal, ingatlanok adásvételével és bérbeadásával. Dolgoztam nemzetközi ügyvédi irodában, multinacionális cégnél, hazai és nemzetközi tranzakciókban vettem részt.

Társasági jogi és cégjogi szakjogász végzettségemmel hatékonyan átlátom a Te ügyed sajátosságait. Minden körülmény között a megoldásra törekszem, ügyfeleimnek széles spektrumon nyújtok jogi tanácsot, segítek az optimális döntések meghozatalában.

💃 Szenvedélyem a szerződésírás

Számos bérleti, ingatlan adásvételi és más hasonló témájú szerződést írtam magyarul, németül és angolul. Hiszek a szerződés erejében, ami a felek között „törvényt teremt”.

Szerződést írni „hasznos művészet”, ami arra szolgál, hogy a felek hosszú ideig biztonságban érezzék magukat a fennálló jogviszonyban.

Nekem a szerződésírás a szenvedélyem.

🙀 Elmagyarázom a bonyolult jogi kérdéseket

Az én figyelmem fókuszában az ügyfél áll, aki tisztán akar látni, mindent meg akar érteni. Erősségem, hogy bonyolult dolgokat is egyszerűen el tudok magyarázni.

Magam is vásároltam lakást befektetési célból, és ki is adtam, méghozzá külföldi ügyfeleknek. Rengeteg gyakorlati tanácsot tudok megosztani veled.

Tégy egy próbát, foglalj időpontot, az első 10 perc ingyenes, és minden elköteleződés nélkül meg tudod nézni, tudok-e olyat nyújtani, amire szükséged van. 

Ez ennyire egyszerű!

Hogyan indulj neki? Így tudod igénybe venni a szolgáltatást!

1. lépés: Kattints ide és foglalj időpontot egy INGYENES, elköteleződés-mentes konzultációra! Az általad választott időpontban felhívlak és telefonon áttekintjük az ügyet

2. lépés: Kiválasztod és megrendeled a választott szolgáltatáscsomagot. Küldök neked adatbekérőt

3. lépés: Kitöltöd és visszaküldöd az adatbekérőt
4. lépés: Elkészítem a szerződéstervezetet, amit a felek (bérbeadó és bérlő) áttekintenek
5. lépés: Szerződéskötés

6. lépés: Közjegyző előtti nyilatkozattétel (opcionális biztosíték)

7. lépés: Birtokbaadás

A folyamat során folyamatos jogi tanácsot és iránymutatást kapsz a bérleti szerződéseddel kapcsolatban! MINDENT ELMAGYARÁZOK RÉSZLETESEN! 

És hogy mindez mennyi ideig tart? 

Néhány nap az egész. Az adatbekérő beérkezésétől a szerződés elkészítéséig vállalom, hogy max. 1 hét fog eltelni. 

Ügyvédi díjak

Az ügyvédi díjazásom az ingatlan havi bérleti díjától és az ügylet összetettségétől függ. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, hanem az egyedi ügy ismeretében tudok pontos ajánlatot adni. Jelentkezz be konzultációra! Ígérem, a lehető leghamarabb megkapod az ajánlatot, és egyben látod a lehetőségeidet.

Bérleti szerződés alapcsomag
10 perces telefonos konzultáció Ez egy elköteleződés-mentes első beszélgetés. Ehhez még szerződnünk se kell!
 Bérleti szerződés A részletes, mindenre kiterjedő bérleti szerződést megszövegezem
 Telefonos jogi tanácsadás 60 percben telefonos jogi tanácsot adok, ahol minden kérdésed átbeszéljük
 Birtokbaadásai checklist Ez a birtokbaadáshoz szükséges, amiben gondolok olyanra is, amire te esetleg nem
 Részletfizetés A megbízáskor elég a díj felét kifizetned.
 
Egyhavi bérleti díj, de legalább 129 000 Ft*
Bérleti szerződés „ügyvédesen” csomag
10 perces telefonos konzultáció Ez egy elköteleződés-mentes első beszélgetés. Ehhez még szerződnünk se kell!
 Bérleti szerződés A részletes, mindenre kiterjedő bérleti szerződést megszövegezem
 Ellenjegyzés Bérleti szerződést ügyvédi ellenjegyzéssel látom el (aláírás előtt mindkét féllel közösen átbeszéljük az irodámban a szerződést, a kritikus kérdésekre egyenként kitérünk, és a szerződést ügyvédi ellenjegyzéssel látom el)
 Telefonos jogi tanácsadás 60 percben telefonos jogi tanácsot adok, ahol minden kérdésed átbeszéljük
 Birtokbaadásai checklist Ez a birtokbaadáshoz szükséges, amiben gondolok olyanra is, amire te esetleg nem
 Részletfizetés A megbízáskor elég a díj felét kifizetned.

Alapcsomag ára,
plusz 49 000 Ft*
Bérleti szerződés „közjegyzősen” csomag
10 perces telefonos konzultáció Ez egy elköteleződés-mentes első beszélgetés. Ehhez még szerződnünk se kell!
 Bérleti szerződés A részletes, mindenre kiterjedő bérleti szerződést megszövegezem
 Közjegyzői eljárás A bérlő közjegyző előtti kötelezettség-vállalását előkészítem (időpontfoglalás, a nyilatkozatok előkészítése, találkozón részvétel, asszisztálás a nyilatkozattételben). Ha a bérlőd nem teljesít – azonnal végrehajtható lesz.
 Telefonos jogi tanácsadás 60 percben telefonos jogi tanácsot adok, ahol minden kérdésed átbeszéljük
 Birtokbaadásai checklist Ez a birtokbaadáshoz szükséges, amiben gondolok olyanra is, amire te esetleg nem
 Részletfizetés A megbízáskor elég a díj felét kifizetned.  

Alapcsomag ára,
plusz 69 000 Ft*
*A közjegyzői díjat, és más felmerülő költséget nem tartalmazza.
Bérleti szerződés „all you need” csomag
10 perces telefonos konzultáció Ez egy elköteleződés-mentes első beszélgetés. Ehhez még szerződnünk se kell!
 Bérleti szerződés A részletes, mindenre kiterjedő bérleti szerződést megszövegezem
 Ellenjegyzés Bérleti szerződést ügyvédi ellenjegyzéssel látom el (aláírás előtt mindkét féllel közösen átbeszéljük az irodámban a szerződést, a kritikus kérdésekre egyenként kitérünk, és a szerződést ügyvédi ellenjegyzéssel látom el)
 Közjegyzősi eljárás A bérlő közjegyző előtti kötelezettség-vállalását előkészítem (időpontfoglalás, a nyilatkozatok előkészítése, találkozón részvétel, asszisztálás a nyilatkozattételben). Ha a bérlőd nem teljesít – azonnal végrehajtható lesz.
 Telefonos jogi tanácsadás 60 percben telefonos jogi tanácsot adok, ahol minden kérdésed átbeszéljük
 Birtokbaadásai checklist Ez a birtokbaadáshoz szükséges, amiben gondolok olyanra is, amire te esetleg nem
 Részletfizetés A megbízáskor elég a díj felét kifizetned.

Alapcsomag ára,
plusz 99 000 Ft*

Bónusz ajándékok!

🎁 10 perces teljesen ingyenes, elköteleződés-mentes telefonos konzultáció! Nincs veszíteni valód, foglald le még ma!

🎁 1 órányi INGYENES telefonos jogi tanácsadás és jogi konzultáció! Minden felmerülő kérdésedet átbeszéljük!

🎁 Birtokbaadási checklist! Ez egy praktikus vonalvezető arról, mire figyelj, amikor a bérlő átveszi az ingatlant.

🎁 RÉSZLETFIZETÉS: A szolgáltatás megrendelésekor a díj felét kell csak fizetned, a másik felét ráérsz később.

*Az árak áfa nélkül értendőek, és áfát nem is tartalmaznak, mivel jelenleg alanyi áfamentes vagyok. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek – a megbízás pontos feltételeit írásbeli megállapodás fogja tartalmazni, amit mindkettőnknek alá kell majd írnunk.

Külföldi a bérlő?

Ne aggódj, ez az egyik specialitásom!

☑️ Magyar-angol vagy magyar-német kétnyelvű szerződés elkészítését és ellenjegyzését is vállalom! Így még könnyebben eléred a szerződéssel a célod.

☑️ Ha szeretnéd, más nyelven is el tudom készíttetni.

☑️ Az idegen nyelv nem akadály akkor sem, ha közjegyzői okiratot is szeretnél.

Adózási kérdésed is van?

Szuper, hogy a tiszta utat választod! Adótanácsadó szakember bevonására is van lehetőség.

Másban is segíthetek?

Ha szeretnéd, hogy a bérlőkkel való tárgyalásokon részt vegyek veled, vagy más okiratra
is szükséged van, ez is megoldható!

Gyakran ismételt FÉLELMEK a bérbeadással kapcsolatban – és ahogy egy jó szerződés megoldja ezeket

A bérlet egy tartós jogviszony, előre kell gondolni arra, hogy később esetleg már nem lesztek jóban – a jogviszony azonban fennmarad. Az általam írt szerződés a bérlet teljes ideje alatt a iránymutatásként fog téged szolgálni. A bérleti díj fizetésétől kezdve az esetleges javítási kötelezettségen át a felmondásig rendezed benne a kényes kérdéseket.

Külföldi bérlők esetében kétoszlopos, kétnyelvű bérleti szerződést kell kötni. Az én szerződéseim áttekinthetőek, könnyen követhetőek, mindkét fél számára érthető vonalvezetőként szolgálnak.

Attól függ. A bérlők további igényeit kordában tarthatod, ha szerződésben rögzítitek, kinek mi a kötelezettsége. Ezen túl nem vagy köteles szolgáltatni.

Lehet. A bérleti szerződésben szabályozni kell, hogy a bérlő zavarása nélkül bizony bemehetsz a bérleménybe, ellenőrizheted, hogy minden rendben van-e. Ha rongálást tapasztalsz, arra azonnali felmondás lehetőségét kell előírni.

Az általam írt bérleti szerződés használati útmutatóként szolgál. Egészen praktikus részleteket is beleépítünk, amivel tájékoztatod a bérlőt a lakás speciálisan működő berendezéseiről (pl. „darálós wc”, kazán, zár működése), egyúttal rögzíted, hogyan kell rendeltetésszerűen használni. Ez innentől számonkérhető lesz a bérlőtől.

Az általam írt bérleti szerződés erős visszatartó erővel szolgál: pontosan szabályozza a fizetések módját és határidejét, a késedelmes fizetés szankcióit. Az általam előkészített szövegű végrehajtható okirat pedig plusz biztosíték a bérbeadó számára.

Az általam írt bérleti szerződés a kiköltözést részletesen szabályozza, a késedelmes kiköltözést pedig szigorúan szankcionálja. Az általam előkészített szövegű végrehajtható okirat pedig plusz biztosíték a bérbeadó számára.

Ez így egy városi legenda, nem igaz, hogy kisgyermekes családot általában ne lehetne kilakoltatni. A bérleti szerződésben a törvényi keretek között fogjuk maximalizálni az igénybe vehető törvényes eszközök hatékonyságát.

Most már eldöntheted, neked való-e a bérleti szerződés!

Neked való, ha…

☑️ szereted elkerülni a problémákat, biztonságot teremteni akár évekre előre a lakásod kiadásával kapcsolatban!

☑️ szereted a nyugalmat, a biztos bevételt

☑️ szereted, ha a neked kárt okozó személyt könnyen felelősségre tudod vonni

☑️ nem szeretsz kockáztatni, és szeretsz nyugodtan aludni

☑️ a külföldi bérlőket szívesen látod

☑️ kiváló szolgáltatást szeretnél

Nem való neked, ha…

✖️ nem szeretsz szerződéskötéssel bajlódni!

✖️ feketén, írásbeli szerződés és adófizetés nélkül akarod megoldani a bérbeadást

✖️ a problémákat akkor oldod meg, amikor felmerülnek, alakul ahogy alakul

✖️ nem szeretsz előre gondolkodni, inkább kockáztatsz

✖️ nem akarsz külföldi bérlőkkel bajlódni

✖️ csakis az ingyenes megoldás érdekel

🍂 Őszi akció! 🍂

2020. november 30-ig minden csomagból 10% kedvezményt adok.

December 1-től pedig felmennek az árak, szóval csapj le rá most, és biztosítsd a bérleti jogviszonyod megfelelően megírt szerződéssel!

Még ennyi időd van élni a fenti ajánlattal:

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Dr. Fodor Klaudia Franciska | 1095 Budapest, Ipar u. 11. IV. em. 4. |

+36 (20) 518 8775 | kfodor@kfodorlegal.com